Klik hier voor Nederlands. Click here for English.
Keramiek Galerie & Atelier "Groot Welsden"

Keramiek Galerie & Atelier "Groot Welsden" is gesloten. Natascha Rieter is verhuisd naar Bunde en zal daar een nieuwe galerie openen.

Meer informatie zal te zijner tijd hier worden gepubliceerd. Op onze contact pagina vindt u het nieuwe adres.

Oorspronkelijke tekst

Tien kilometer afstand van Maastricht, aangehurkt tegen Margraten, vindt u het gehuchtje Groot Welsden. Hier in een typische Zuid-Limburgse vakwerkboerderij is Keramiek Galerie & Atelier "Groot Welsden" gevestigd sinds 1989. De galerie heeft zich gespecialiseerd in keramische kunstobjecten. Hier worden jaarlijks een aantal internationale tentoonstellingen van diverse gastexposanten georganiseerd.

In het keramisch Atelier "Groot Welsden" zijn de keramisten Natascha Rieter en Siegfried Gorinskat werkzaam. Hun werk, zeer individueel van karakter, geniet grote bekendheid. Als er geen speciale tentoonstellingen van gastexposanten zijn, is hun werk in de galerie te bezichtigen. In het keramisch Atelier wordt ook volgens opdracht gewerkt mits het gevraagde in het straatje van de kunstenaars ligt.

Het is beslist de moeite waard deze galerie te bezoeken als u iets speciaals wilt hebben voor uw in- of exterieur en of aparte cadeaus.

Disclaimer | Made by Mischa Gorinskat